Cuvantul Primarului Romanesti  Warning: shuffle() expects parameter 1 to be array, boolean given in /home/rcom0449/public_html/comunaromanesti.ro/cuvantul_primarului.php on line 49
De la inceput am fost constient ca Administratia Locala are obligatia sa propuna comunitatii programe pentru reabilitarea zonei. In aceste conditii, de cand mi-ati acordat increderea dumneavoastra am facut tot ce mi-a stat in putinta sa modernizez aceasta comuna si sa o aduc la nivelul demn de a se integra in Uniunea Europeana.Sunt convins ca in tot acest timp am reusit sa ne cunoastem atat interesele, cat si atributiile. In acest sens este nevoie de acordul dumneavoastra pentru proiectarea Strategiei de Dezvoltare locala pe o perioada de 6 ani, iar programele de investitii vor fi esalonate pe perioade. Va reamintesc ca scopul acestei strategii este de a demara si finaliza proiectele prin care vom reusi sa dezvoltam comuna pe care o reprezentam. Astfel, impreuna ne vom bucura de o infrastructura stradala modernizata, vom intra in randul regiunilor civilizate din punct de vedere edilitar.
Proiectele pe care le-am intreprins pana acum si cele viitoare sunt facute pentru a imbunatati viata locuitorilor comunei. Datorita faptului ca m-ati sprijinit atunci cand a fost nevoie si pentru ca realizati ce presupune alinierea cu zonele dezvoltate, vreau sa va multumesc si sa va asigur ca ne vom bucura impreuna de fiecare proiect finalizat. Va astept alaturi de mine!